Šéf TV Prima po roce končí, vrací se Marek Singer

ČTK ČTK
14. 3. 2014 13:16
Prima loni zažila mimořádně úspěšný rok poté, co se jí podařilo využít situace na reklamním trhu a nabídnout inzerci klientům, kteří dočasně odešli od konkurenční televize Nova.
Foto: FVT Prima

Praha - Generální ředitel FTV Prima Martin Konrád po dohodě končí ve funkci. Na pozici, kterou zastával od loňského února, jej v pondělí vystřídá jeho předchůdce Marek Singer, současný výkonný viceprezident Modern Times Group (MTG) pro střední a východní Evropu. Oznámil to mluvčí Primy Jiří Haramul.

Televize zároveň mění strukturu nejvyššího vedení. Ruší pozici výkonného ředitele Pavla Kejly a nově zřizuje post výrobního ředitele, který bude zastávat Radko Janoušek. "Kompetence výkonného ředitele Pavla Kejly se rozdělí mezi generálního a výrobního ředitele," doplnil Haramul.

Foto: Ludvík Hradilek

Společnost FTV Prima provozuje celoplošné televizní stanice Prima, Prima Love, Prima Cool a Prima Zoom. V loňském roce zažila mimořádně úspěšný rok poté, co se jí podařilo využít situace na reklamním trhu a nabízela inzerci klientům, kteří dočasně odešli od konkurenční televize Nova. Tento trend se Nově podařilo otočit až v minulém měsíci.

Televizní skupinu Prima vlastní rovným dílem švédská společnost MTG a GES Media Europe podnikatele Ivana Zacha.

 

Právě se děje

Další zprávy