Přehrajte si pořad až 30 hodin zpětně, nabídne O2 TV

ČTK ČTK
15. 7. 2013 16:56
V první fázi bude nutné vlastnit speciální set-top box
Foto: Aktuálně.cz

Praha - Společnost Telefónica, největší provozovatel internetového televizního vysílání v Česku, umožní divákům přehrát pořady až třicet hodin nazpátek. Na službu postupně převede všechny zákazníky.

"Nové prostředí služby nyní testují naši zaměstnanci, následně jej nabídneme novým zájemcům o O2 TV a postupně na něj převedeme více než 140 tisíc našich současných zákazníků," uvedl manažer pro služby obsahu společnosti Telefónica Czech Republic Daniel Vondráček.

K novým funkcím dostupným od dnešního dne patří především možnost pustit jakýkoliv pořad, který byl odvysílán v uplynulých třiceti hodinách, či si pustit od začátku program, který už je třeba ve své polovině. Nastavit nahrání pořadu půjde také přes web nebo prostřednictvím chytrého telefonu.

V první fázi bude ke sledování nové O2 TV nutné vlastnit set-top box Evo4-T, který si zákazníci mohou pořídit na splátky. Později bude možné využívat nové prostředí i na stávajícím set-top boxu.

O2 TV na tuzemském trhu působí téměř sedm let. V základní nabídce má 31 programů, zahrnujících nejsledovanější české stanice, dále slovenské či zahraniční zpravodajské programy a k dispozici jsou také další programové balíčky. Televizi nyní využívá více než 140 000 zákazníků, především domácností.

 

Právě se děje

Další zprávy