Pojišťovací makléř Marsh získal většinu ve firmě Insia

ČTK ČTK
3. 10. 2013 16:23
Obě firmy budou nadále fungovat v Česku a na Slovensku jako samostatné společnosti.

Praha - Přední mezinárodní pojišťovací makléř Marsh získal 60procentní podíl ve společnosti Insia, která provozuje síť pojišťovacích makléřů v ČR a na Slovensku. Obě firmy budou nadále fungovat v Česku a na Slovensku jako samostatné společnosti pod svými značkami. V dalších zemích bude Insia rozvíjet svoji činnost pod značkou Insia Europe.

Insia se s více než 1400 členy a 310 kancelářemi v ČR a na Slovensku řadí mezi největší makléře v obou těchto zemích. Je zde lídrem trhu v pojištění středních a menších firem a v pojištění osob.

"Díky získání majoritního podílu budeme moci ještě více podpořit mezinárodní růst společnosti Insia. Tento krok je částí globální strategie Marsh v budování silné pozice na trhu pojištění malých a středních firem," uvedl výkonný ředitel Marsh pro střední a východní Evropu Richard Radford.

Marsh má 26 tisíc zaměstnanců a nabízí své služby a zkušenosti ve více než 100 zemích světa. Je součástí Marsh & McLennan Companies, přední mezinárodní společnosti s ročními příjmy přesahujícími 11 miliard dolarů. Do skupiny patří dále zajistný makléř Guy Carpenter, společnost Mercer, nabízející služby v oblasti lidských zdrojů a poskytovatel služeb management consultingu Oliver Wyman.

 

Právě se děje

Další zprávy