Podívejte se na telefony v hodnotě automobilů.

Podívejte se na telefony v hodnotě automobilů.
Telefony Vertu Signature Rose Gold Pink Diamonds se mohou pochlubit 923 drahými kameny. Zkušeným řemeslníkům společnosti Vertu údajně trvá celý měsíc, než telefony ručně osázejí kombinací osmnáctikarátového růžového zlata, růžových diamantů, růžových safírů a rubínů nejvyšší jakosti. Každý kus je jedinečný a vyrábí se pouze na zakázku.
Hostesky v prodejně Vertu si drahé telefony rády vyzkoušely. Skutečných zákazníků, kteří si budou moci telefon dovolit zřejmě mnoho nebude.
Vertu Ascent Ti se vyrábí ručně v Anglii z titanu. Přední sklo je díky safírovému krystalu odolné vůči poškrábání. Telefony mají speciální tlačítko, díky kterému se dostanete k asistenční službě Concierge. Ta má 24 hodin denně poskytovat "tvůrčí a vhodná" řešení pro volajícícho - od lístků do opery, přes zorganizování svatby až po zaslání květin na druhý konec světa. Služba je první rok po zakoupení telefonu Vertu zdarma, v dalších letech zájemce zaplatí roční poplatek 800 euro.
Telefony z řady Vertu Boucheron jsou pojmenovány po klenotníkovi Frédéricu Boucheronovi. Na celém světě je k dostání pouhých 8 kusů modelu Signature Cobra (na fotografii) a 26 kusů modelu Signature Python.
Foto: Tomáš Adamec, Aktuálně.cz
6. 3. 2008 16:58

Luxusní značkové mobilní telefony Vertu dorazily do České republiky. Společnost otevřela v Praze první prodejnu, kde si můžete vybrat velmi atypické telefony v pravé kůži, s titanem, s diamanty anebo ještě lépe v kombinaci těchto materiálů.

 

Právě se děje

Další zprávy