O2 si chce pojistit zákazníky. Za smlouvu na dva roky zvýší objem dat na dvojnásobek

ČTK ČTK
24. 1. 2019 12:20
Operátor O2 zvýší od února u svých tarifů Free objem stahovaných dat na dvojnásobek za stejnou cenu. Přidá také nový tarif Platinum s 60 GB dat měsíčně. Zákazníci ale musí uzavřít smlouvu na dva roky. Firma to ve čtvrtek oznámila v tiskové zprávě.
Nové tarify
Nové tarify | Foto: O2

"Více dat za stejnou cenu v nových tarifech ocení zejména zákazníci, kteří nyní využívají tarify s dvěma sty megabajty a 1,5 gigabajtu dat. Ti totiž tvoří sedmdesát procent z těch, kterým měsíční objem dat nestačí," uvedla ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová.

Původní nabídka tarifů O2
Původní nabídka tarifů O2 | Foto: O2

Neomezený tarif s pěti sty megabajty dat namísto dosavadních dvou set vyjde na 499 korun, tarif s třemi gigabajty dat pak na 749 korun. Nejvyšší cenový program Platinum s 60 GB je za 2499 korun měsíčně.

Vedle nových tarifů Free určených pro zákazníky, kteří hodně volají a zároveň využívají data, O2 v nabídce nadále zachová tarify O2 Data určené pro mobilní připojení notebooků a tabletů a také pro lidi, kteří mobil používají především k surfování a využívání různých aplikací. Pokračovat bude také v nabídce pro mladé O2 kůl, ve kterých v loňském roce zpětinásobil datový objem beze změny ceny.

 

Právě se děje

Další zprávy