Nejdražší byty v Česku. Na Kampě či v paneláku?

Nejdražší byty v Česku. Na Kampě či v paneláku?
V domě ve Všehrdově ulici je již před započetím rekonstrukce prodáno několik bytů v řádu desítek milionů za jednotku.
Tento pohled je pro zájemce o koupi bytu v rezidenci Kampa srdcovou záležitostí. Cena obytné plochy výrazně povyskočí od patra, z kterého lze byť jen zahlédnout špičky Pražského hradu. Tam, kde je vidět v celé své kráse se pohybuje okolo 300 tis. za čtvereční metr, což je přibližně šestkrát více než pražský průměr.
Vizualizace slibují luxusní rezidenci po rekonstrukci půdních ateliérů s výměrou až 120 čtverečních metrů. Prosklené stěny orientované na sídlo českého prezidenta sice nejsou energeticky nejúspornější, ale v rozpočtu se na tyhle položky asi moc nehledí.
Na rohu ulic Všehrdova a Říční, kde má ambiciózní Rezidence Kampa vzniknout, se ale ještě pořádně nezačalo se stavebními pracemi, přestože prodej slíbených bytů běží od léta 2009 a polovina z 25 jednotek je již rezervována.
Foto: Jan Langer
Jan Langer
10. 2. 2010 6:50

Praha - Zamrzlý trh s nemovitostmi by se podle odborníků měl v letošním roce pomalu rozhýbat. Přísně nastavená úvěrová politika ale stále většině Čechů brání pořídit si vlastní byt. Luxusní rezidence však míří na jinou skupinu klientů. Že lze za 50 milionů koupit byt i v paneláku, se dočtete ZDE

Za stejný peníz se otevřou přepychové apartmány na pražské Kampě s výhledem na Hrad. Ceny těchto bytů by žádnému zmrazení podlehnout neměly. Nabízejí nadstandard v celoevropském měřítku a spoléhají na osvědčená lákadla.

 

Právě se děje

Další zprávy