Diskuse k článku: Mozeček a prdelačka jsou trendy. Mladí Češi už opět rozumí masu, říká mistr řezník

Mozeček a prdelačka jsou trendy. Mladí Češi už opět rozumí masu, říká mistr řezník Znalec masa, pražský mistr řezník Jiří Michal v rozhovoru popsal, jak vztah mají Češi k masu a jak jejich chutě mění současná aféra s hovězím.

Aktuálně.cz má zájem poskytovat prostor jen korektně a slušně vedené debatě. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se zároveň zavazujete dodržovat Kodex diskutujících. V opačném případě se vystavujete riziku, že příspěvek administrátor odstraní z diskuse na Aktuálně.cz. Při opakovaném porušení kodexu Vám administrátor může zablokovat možnost přispívat do diskusí na Aktuálně.cz. Přejeme Vám zajímavou a inspirativní výměnu názorů. Redakce Aktuálně.cz.

Právě se děje

Další zprávy