Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Mediální změna roku, MAM je jediný časopis pro komerční komunikaci

komerční článek
7. 12. 2018 13:46
Spojením časopisů Marketing & Media a Marketing Sales Media vznikl nejsilnější týdeník na českém trhu.

Společnost Forum Media, která od jara vydává oborový časopis Marketing & Media, do svého portfolia převzala také konkurenční titul Marketing Sales Media. Jejich spojením tak v prosinci vznikl jediný a nejsilnější týdeník pro komerční komunikaci. "Udělali jsme hromadu změn - časopis má novou strukturu, novou grafiku, nový redakční tým s novým šéfredaktorem a novými autory," vysvětluje vydavatel Vladimír Bystrov. 

Novou podobu časopisu MAM poznejte na stránkách www.chcimam.cz 

Kromě týdeníku se společnost také ujala pořádání tradiční oborové konference Forum Media, která se v říjnu představila se špičkovými zahraničními a tuzemskými řečníky. Už po Novém roce se chystá program odborných seminářů a oborových setkávání pro odborníky z marketingu, obchodu a z médií. Pod střechou vydavatelství Forum Media vzniká rodina značek a produktů, jejichž hlavním cílem je spojovat profesionály komerční komunikace. 

Všechny důležité informace komerční komunikace sledujte na stránkách www.mam.cz

"Když jsme před pár týdny přebírali od vydavatelství Empresa Media týdeník Marketing Sales Media, dělali jsme to s nadějí, že tato značka, která ve své době jednoznačně oživila trh marketingových médií, do téhle naší mladé mediální rodiny svým profilem dobře zapadne," dodává Bystrov. Diskuze nad novou akvizicí a čtenářský výzkum ukázaly, že dva totožné časopisy jsou pro čtenáře nadbytečné, proto se oba tituly sloučily do jednoho. _Namíchali jsme jedinečný koktejl témat, žánrů i autorů, o které se chceme v novém, spojeném časopise opřít," vysvětluje Vladimír Bystrov, který také čtenáře zve do klubu profesionálů, které okolo rodiny značek MAM, MSM a Forum Media vzniká. 

Novou podobu časopisu MAM poznejte na stránkách www.chcimam.cz

 

Právě se děje

Další zprávy