Libor Witassek skončil nečekaně jako generální ředitel Vítkovic

ČTK ČTK
Aktualizováno 8. 11. 2017 19:11
Předseda představenstva a generální ředitel společnosti Vítkovice a.s. Libor Witassek nečekaně skončil v obou funkcích. Firmu, která se poslední dva roky potýká s problémy, bude dál řídit představenstvo společnosti pod vedením místopředsedy Igora Vlčka, který byl dosud finančním ředitelem skupiny Vítkovice. Witassek, který byl generálním ředitelem Vítkovic od loňského 1. července, z obou funkcí odešel na základě svého rozhodnutí a bude řídit rozvojové projekty ve společnosti Vítkovice Engineering Services, která se zabývá vyhledáváním nových obchodních příležitostí a trendů mimo jiné na bázi vodíku. Informovala o tom mluvčí Vítkovic Eva Kijonková.
Potíže při stavbě elektrárny Adularya v Turecku za 14 miliard korun (na snímku) jsou jedním z hlavních důvodů, proč firma Vítkovice Power Engineering skončila v úpadku.
Potíže při stavbě elektrárny Adularya v Turecku za 14 miliard korun (na snímku) jsou jedním z hlavních důvodů, proč firma Vítkovice Power Engineering skončila v úpadku. | Foto: Vítkovice Machinery Group

 

Právě se děje

Další zprávy