Tři roky od smrti Petra Kellnera. Soukromí si hlídal, podívejte se na ojedinělé fotky

Tři roky od smrti Petra Kellnera. Soukromí si hlídal, podívejte se na ojedinělé fotky
...
Zde na snímku z roku 2016 je Kellner (uprostřed) zachycen na zápase hokejové extraligy v Liberci spolu s někdejším předsedou Fotbalové asociace ČR Miroslavem Peltou (vlevo) a majitelem hokejového klubu Bílí Tygři Liberec Petrem Syrovátkem.
Nejbohatší Čech Petr Kellner, který se narodil 20. května 1964 v České Lípě, se na veřejnosti objevoval jen velmi zřídka a s médii téměř nekomunikoval. Tento a následující snímek pochází z roku 2020.
Do světa "velkých peněz" se absolvent pražské Vysoké školy ekonomické Kellner probojoval díky úspěchu čtyř privatizačních fondů spadajících pod Správu prvního privatizačního fondu a. s. (Správa PPF). Tu založil spolu se dvěma společníky. Peníze na "rozjezd" mu půjčil teplický sklářský holding Sklo Union vedený Štěpánem Popovičem.
Foto: Výroční zpráva PPF
Ekonomika ČTK Ekonomika, ČTK
Aktualizováno 27. 3. 2024 8:53
Před třemi lety tragicky zahynul miliardář Petr Kellner. Nejbohatší Čech si pečlivě chránil soukromí - na veřejnosti se objevoval jen velmi zřídka a dlouhá léta byl známý jediný jeho oficiální snímek. Média tak často musela využít fotografie z výročních zpráv PPF.
 

Právě se děje

Další zprávy