Foto: Kanceláře, obchody i byty. Co se postaví v roce 2015?

Foto: Kanceláře, obchody i byty. Co se postaví v roce 2015?
Analytická společnost CEEC Research a poradenská firma DTZ vybraly s tuzemskými developery pro Aktuálně.cz velké realitní projekty, které mají být dokončeny v letošním roce. Začínáme blízko pražské stanice metra Budějovická, kde vyrostla nová "kancelářská čtvrť nazvaná BB Centrum. 
Největším kancelářským objektem, který se letos firmám "na Brumlovce" otevře, je budova Delta mezi ulicemi Vyskočilova a Václava Sedláčka. Bude už sedmnáctou budovou projektu, na němž společnost Passerinvest Group pracuje od roku 1996.
Osmipatrová budova Delta poskytne 38 tisíc metrů čtverečních pronajímatelných ploch. To je téměř o osm tisíc více než nabízí dosavadní dominanta BB Centra, budova Filadelfie. Součástí je 800 parkovacích státní v pěti podzemních podlažích.
Blízko stanice metra Nové Butovice u ulice Bucharova vzniká projekt Metronom Business Center developera HB Reavis. Nabídne celkem 34 tisíc metrů čtverečních kanceláří, dokončen má být už v prvním čtvrtletí.
Budovu Metronom Business Center tvoří tři propojené "prsty" doplněné v horních patrech terasami. Ve třech podzemních podlažích bude k dispozici 533 parkovacích stání. Součástí projektu je i výrazná proměna veřejného prostranství v okolí stanice metra Nové Butovice.
Foto: Erste Group Immorent
Kateřina Vokurková Kateřina Vokurková
17. 1. 2015 14:00
Vybrali jsme velké realitní projekty, které mají být dokončeny v letošním roce.
 

Právě se děje

Další zprávy