Jaromír Soukup rozjel vlastní e-shop. Prodává doplňky stravy i nábytek

ČTK ČTK
17. 6. 2019 17:10
Ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup spustil vlastní internetový obchod. Pod názvem Jaromír Soukup Shop na stránkách www.shoptv69.cz nabízí doplňky stravy, sportovní vybavení, nábytek i hračky. Na obchod upozorňuje reklamními inzeráty v časopisech svého vydavatelství, například na stránkách Sedmičky nebo Týdne. Upozornil na to v pondělí server Mediaguru.
Soukupův e-shop.
Soukupův e-shop. | Foto: Shop TV 69

K propagaci jsou využívány fotografie Jaromíra Soukupa s olympionikem Robertem Změlíkem, který je i spoluvlastníkem společnosti Shop TV 69, jež za e-shopem stojí. Každý z nich v ní má 50procentní podíl.

Od toho se částečně odvíjí i skladba sortimentu, který se rozkročuje od kol, přileb, lyží, sportovního oblečení až po doplňky stravy. Mezi produkty společnosti Starlife, kterou vlastní Robert Změlík, se nacházejí výrobky značky J&R 69, jejíž název vychází z křestních jmen svých zakladatelů (Jaromír a Robert) a jejich roku narození.

V sortimentu má například Triofit, Vahozined nebo Strong Man 69 s podtitulem "Funguje vám to i doma". Vedle produktů, které mají přispět ke zdravému životnímu stylu, nabízí Jaromír Soukup Shop i nábytek, hračky či knihy z vydavatelství Empresa Media.

Jaromír Soukup se kromě vedení svých firem (Empresa Media, Médea), v nichž má minoritní podíl čínská společnost China International Group Corporation Limited (CIGCL), věnuje i moderování několika pořadů.

Celkový obrat z hlavní činnosti mediálních podniků vlastněných Soukupem a čínským koncernem CIGCL byl v uplynulém roce 4,5 miliardy Kč. Nejvíce se na této částce přitom podílela největší tuzemská mediální agentura Médea s 3,1 miliardy Kč. Skupina Empresa Media včetně Barrandov Televizní Studio dosáhla obratu 1,05 miliardy Kč. Soukup před časem oznámil, že jeho skupina vykázala loni provozní zisk přes 198 milionů korun.

 

Právě se děje

Další zprávy