Foto: Tak vypadá zasedačka roku. Projděte si kanceláře, kde se dobře pracuje i odpočívá

Klikněte pro vstup do fotogalerie.
Poradenská společnost CBRE vyhlásila vítěze čtvrtého ročníku soutěže Zasedačka roku. Přihlásilo se celkem 94 firem, většina z oboru informačních technologií. Projekty soutěžily v devíti kategoriích. Na snímku jsou vítězové soutěže spolu s porotou, vedenou architektkou Evou Jiřičnou.
V kategorii nazvané Zasedačka roku se hodnotí, jaký design firma zvolí pro místnost, v níž se konají důležitá setkání, řeší se strategické plány a podepisují se klíčové dohody. Vyhrály prostory společnosti SAP v Praze 5.
Jedna z místností, kde se zaměstnanci technologické společnosti SAP radí.
"Tady společně snídáme, obědváme a svačíme. Barevné portugalské kachličky nás vždycky rozveselí, stejně jako další detaily inspirované tématem kultury, které se prolíná celým třetím patrem," říká Ondřej Fanta, manažer pro správu budov SAP v České republice.
Foto: CBRE
Iva Špačková Iva Špačková
3. 3. 2018 17:15
Barevné kostky, mapy připomínající trasy pražského metra, útulné pidikanceláře, Mistr Yoda, obytný karavan či vlakové kupé. To jsou různé typy kanceláří, které vyhrály v některé z kategorií soutěže CBRE Zasedačka roku 2017 hlavní cenu. Podívejte se na ně.
 

Právě se děje

Další zprávy