Foto: Čeští hodináři představují luxusní hodinky vyřezané z tanku. Koupit si je mohou jen generálové

Prim představil velmi limitovanou nabídku hodinek, jen pro generály.
Takto vypadá prozatím jediný kus limitované edice českých hodinek Prim, určených pro náčelníka Generální štábu AČR a jeho předchůdce a následovníky.
Zatím jediné hodinky svého druhu se jmenují Prim Orlík Generál a vystavené jsou v prodejně firmy v Praze v obchodním domě Kotva. Jejich cena je 4700 eur, to znamená v současnosti přes 120 tisíc korun.
Pokud by je chtěl generál Josef Bečvář nebo některý z jeho předchůdců či následovníků z velení Generálního štábu nosit, musí si je zde ale pouze vypůjčit a zase vrátit.
Na ciferníku mají kromě pozlacených ručiček i čtyři generálské hvězdičky, taktéž pozlacené.
Foto: Jakub Plíhal
Jakub Plíhal Jakub Plíhal
4. 7. 2017 16:05
Česká hodinářská firma Elton hodinářská, vyrábějící hodinky Prim, představuje novou, velmi úzce limitovanou edici luxusních hodinek. Pouzdro mají z tlumiče tanku a jsou určené jen pro generály. V současnosti první a zatím jediný kus je k dispozici pro náčelníka Generálního štábu Josefa Bečváře, jeho předchůdce i následovníky. Ovšem jen k vypůjčení, jinak jsou hodinky neustále vystavené na prodejně firmy v Praze v obchodním domě Kotva. Pokud by si chtěl nějaký armádní generál hodinky nechat vyrobit pro sebe, musí si připravit 4700 eur, čili víc jak 120 tisíc korun. Firma svými hodinkami odkazujícími k prvním československým armádním hodinkám Prim Orlík míří především na klienty ze zahraničí.
 

Právě se děje

Další zprávy