Žádné triky. Emirates bodují adrenalinovou reklamou, její finále je virální senzací

Video Video
10. 8. 2021 13:49
Letecká společnost Emirates natočila odvážnou reklamu bez triků. Třicetivteřinový klip začíná detailním záběrem na ženu v uniformě letušky, která drží listy se vzkazy jako ve filmovém hitu Láska nebeská. Na konci vyjde najevo, že stojí na úplném vrcholu nejvyšší budovy světa, dubajské Burdž Chalífy. Ta je vysoká 828 metrů.
Tým natáčel na vrcholu nejvyšší budovy světa, kde v minulosti stanul i herec Tom Cruise, zhruba pět hodin. | Video: Twitter/ Emirates Airline

První verze reklamy je určená pro britskou klientelu. Vyjadřuje radost, že se Spojené arabské emiráty dostaly v Británii na pandemický oranžový seznam, a doporučuje létat se společností Emirates. Společnost upraví reklamu i pro další trhy.

Letecký dopravce, který našel odvážné ženy i ve svých řadách, se nakonec rozhodl pro profesionální instruktorku seskoku s padákem. Tým natáčel na vrcholu zhruba pět hodin a záběry pořídil dronem.

Instruktorka se podle tiskové zprávy Emirates připojila k těm málo lidem, kteří "měli tu čest" stát na vrcholu nejvyšší budovy světa - včetně herce Toma Cruise nebo dubajského korunního prince Muhammada bin Rašída Al Maktúma.

 

Právě se děje

Další zprávy