Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Co přináší aplikace na správu budov od M2C?

komerční článek
22. 2. 2017 14:53
Aplikace M2C Support, kterou vytvořila přední česká společnost zabývající se integrovaným facility managementem, přichází po roce s rozšířením. Reflektuje na nich podněty od klientů i zaměstnanců, kteří s aplikací intenzivně pracovali v provozu na jednotlivých objektech.
Foto: M2C

Nová verze aplikace umožňuje uživatelům zaznamenávání fotografií i textů, zrychluje a zjednodušuje komunikaci mezi klientem a společnosti M2C. Očekávání a přání klientů jsou rychleji vnímány a je možné na ně reagovat ze strany pracovníků M2C v reálném čase. Aplikace je tak zaměřená ještě více pro-klientsky.

Aplikace M2C Support je ideální pro provozovatele logistických a průmyslových skladů, ale i pro správu administrativních budov a obchodních center. Jejím účelem je individuální podpůrný a zároveň kontrolní systém při komunikaci běžných i kritických situací na objektech dle preference jejich důležitosti.
Zároveň tato aplikace slouží k pravidelnému zasílání novinek v oblasti facility a bezpečnosti od odborníků M2C. Klienti mají díky aplikaci i všechny aktuální kontakty svého poskytovatele služeb a osob zodpovědných právě za jejich objekt. Aplikace pracuje v online režimu přes API (Application Programming Interface), který zajišťuje přenos dat s tzv. backendem, což je v tomto případě unikátní bezpečnostní software M2C.

Jak to všechno funguje?

Aplikace je ke stažení zdarma na portálech Appstore i Googleplay a je určena pro zařízení s operačními systémy iOS7+ a Android 4.0/4.1+. Slouží pouze klientům společnosti M2C, kteří automaticky dostanou své přihlašovací údaje. 

Pokud Vás zajímá, jak aplikace vypadá, můžete se podívat i na krátké promo video, které M2C pro tyto účely uveřejnila na svých webových stránkách www.m2c.eu i na youtube.

 

Právě se děje

Další zprávy