Zapletal vybral dvacátou Miss a opustil byznys s krásou

Redakce EKO
16. 3. 2008 17:00
Prodal svůj podíl v Production K./2
Miloš Zapletal naposledy na "své" soutěži Miss.
Miloš Zapletal naposledy na "své" soutěži Miss. | Foto: Aktuálně.cz

Praha - Byznys s ženskou krásou, ve kterém se točí miliony, přišel s víkendem o jednoho z průkopníků. Miloš Zapletal, který zresuscitoval soutěž o nejkrásnější dívku Československa a posléze Česka, skončil ve funkci prezidenta Miss České republiky.

"Poslední týdny jsem strávil předáváním agendy člověku, kterému mohu důvěřovat," řekl Zapletal během dvacátého ročníku missí soutěže. Svůj podíl v pořadatelské společnosti Art Production K./2 prodal podnikateli Janu Moťovskému.

Cena zůstala tajná. Zapletal pouze v minulosti naznačil, že mu podnikatel bude platit desítky milionů.

APK.2 je nejstarší produkční agentura v České republice, vznikla v květnu roku 1990. Kromě soutěže krásy stojí i za televizními pořady, jakými jsou Bolkoviny, Manéž Bolka Polívky, úzce spolupracuje s Lucií Bílou.

Moťovský, který provozuje a vlastní "muzeum" Karla Gotta, takzvaný Gottland v Jevanech, naznačil, že chce soutěž modernizovat. Zapletal oproti tomu avizoval odpočinek. Pak chce usilovat o to, aby do Prahy přivedl soutěž největších krásek celého světa Miss World. Před dvěma lety v této soutěži zvítězila česká miss Taťána Kuchařová.

Miss ČR Zuzana Jandová
Miss ČR Zuzana Jandová | Foto: Bleskově
Dvacátou miss se stala studentka Zuzana Jandová. On-line přenos ze soutěže naleznete v magazínu Bleskově zde
 

Právě se děje

Další zprávy