Student Agency vypraví na hokej do Bratislavy chartery

Veronika Skálová Veronika Skálová
25. 2. 2011 16:33
Dopravce vypraví speciální autobusy s fanoušky, jízdenky budou o 237 korun dražší
Také hokejoví fandové pojedou na zápasy tradičními žlutými autobusy.
Také hokejoví fandové pojedou na zápasy tradičními žlutými autobusy. | Foto: Student Agency

Brno - Speciální fanouškovské autobusy vypraví brněnská společnost Student Agency z Prahy a Brna na mistrovství světa v ledním hokeji, které se odehraje na přelomu dubna a května v Bratislavě.

Vedle běžných linkových spojů, které Prahu a Bratislavu se zastávkou v Brně spojují dvakrát denně, vypraví nejméně tři speciální spoje přímo na utkání Česka s Lotyšskem, Dánskem a Finskem.

Cestující ale musí počítat s tím, že oproti běžnému ceníku Student Agency zaplatí za zpáteční jízdenku o 237 korun víc.

Autobusy počkají

"Nejedná se o pravidelnou linku, ale speciální charterový spoj, který fanoušky doveze přímo na místo konání zápasu. Postup je stejný jako u každého jiného zájezdu - pokud se utkání protáhne, nemusí se cestující bát, že by spoj odjel bez nich, tak jako by se to mohlo stát s linkovým spojem," vysvětlil vyšší cenu jízdenek mluvčí společnosti Aleš Ondrůj. Dodal, že spojení bude zajištěno tradičnímu žlutými autobusy s veškerým obvyklým servisem.

Uvedl, že společnost, kterou proslavily žluté autobusy nabízející jako první služby "stevardky", denní tisk zdarma nebo promítání filmů k ukrácení cesty, už podobné služby nabízela i v minulosti.

"Vypravovali jsme spoje například na olympiádu do Athén, nebo na některé velké koncerty," dodal Ondrůj.

 

Právě se děje

Další zprávy