Sazka spouští kurzové sázky po internetu, pomůže Jágr

Ekonomika ČTK Ekonomika, ČTK
18. 9. 2012 11:25
Základní výhodou sazkabet.cz je v porovnání s konkurencí absence manipulačního poplatku
Televizní losování Sazky.
Televizní losování Sazky. | Foto: Petr Protivánek

Praha - Loterijní společnost Sazka spustila přehledný portál pro kurzové sázení pod názvem sazkabet.cz. Chce si tak ukrojit větší část trhu, v níž dosud nominují konkurenční firmy Fortuna a Tipsport.

"Základní výhodou sazkabet.cz je v porovnání s konkurencí absence manipulačního poplatku," říká marketingová a obchodní ředitelka Sazky Jana Studničková. Novinku bude opět propagovat Jaromír Jágr.

"Do konce roku hodláme naše týdenní náběry na kurzovém sázení zdvojnásobit," plánuje Studničková. Registrace z původního portálu Sazky sazkatip.cz zůstávají všem hráčům v platnosti.

Sazka sázková kancelář, vlastněná skupinami PPF a KKCG, převzala podnikatelskou činnost společnosti Sazka loni v listopadu poté, co se Sazka dostala do insolvence a následně do konkurzu.

Hlavní oblastí podnikání firmy jsou číselné loterie. Jejich hraní na internetu však tuzemské zákony neumožňují.

Lidé v Česku loni do kurzových sázek vložili 16,4 miliardy korun, což byl meziroční nárůst o sedm procent. Mírně se snížil zájem hráčů o klasické kurzové sázky v kamenných sázkových kancelářích, naopak u internetového kurzového sázení se vložené částky zvýšily.

 

Právě se děje

Další zprávy