Know-how levných letenek Click4Sky chtějí za hranicemi

Hana Vorlíčková, Pavla Hejlová
21. 11. 2008 12:10
O projekt levných letenek, který spadá pod ČSA, má zájem cizina
Jan kaše, generální ředitel Click4Sky
Jan kaše, generální ředitel Click4Sky | Foto: Aktuálně.cz

Praha - O projekt prodeje levných letenek Click4Sky, který spadá pod České aerolinie, má zájem zahraniční dopravce. V rozhovoru pro Aktuálně.cz to potvrdil Jan Kaše, generální ředitel společnosti.

Podle informací redakce se s největší pravděpodobností jedná o francouzsko-nizozemské konsorcium Air France - KLM, americkou Delta Airlines, nebo čínskou China Southern Airlines.

"Mohu potvrdit, že o know-how našeho projektu má zájem jeden z největších členů aliance Sky Team, do které patří i mateřská společnost Click4Sky - České aerolinie. Konkrétní informace ale zatím sdělit nemohu," uvedl Kaše.

V případě, že se jednající strany dohodnou na podmínkách, mohla by být smlouva podepsaná nejpozději na jaře příštího roku.

Na jaro pak chystá Click4Sky ještě další novinky. "Na serveru nabídneme našim klientům i on-line zakoupení hotelu či cestovního pojištění," řekl Kaše.

Společnost Click4Sky je stoprocentně dceřinou společností Českých aerolinií. Firma vznikla loni na podzim s tím, že bude prodávat volnou kapacitu sedaček na letech ČSA.

 

Právě se děje

Další zprávy