Cestovky soutěžily, která láká na hezčí katalog

Veronika Skálová Veronika Skálová
13. 4. 2010 10:04
Katalogy hodnotili vzájemně majitelé cestovek, vítěze vybrali ve třech kategoriích.
Vítězný katalog v kategorii "monotématických" zájezdů, tedy zájezdů do jedné destinace. Zvítězila CK Apulia IN
Vítězný katalog v kategorii "monotématických" zájezdů, tedy zájezdů do jedné destinace. Zvítězila CK Apulia IN | Foto: ACČKA

Praha - Oceněné tiskoviny sice musely zaujmout porotce především vzhledem, ale nejhezčí katalogy cestovních kanceláří pro letošní rok musely v anketě bojovat i jinými charakteristikami než lákavou obálkou.

V jubilejním desátém ročníku ankety o nejhezčí katalog cestovní kanceláře se utkalo 250 společností. Vítěze nevybírala vybraná porota, ale svá díla posuzovali vzájemně majitelé cestovních kanceláří a agentur.

"Hodnotil se nejenom grafický vzhled, ale také celkové zpracování, přehlednost, množství informací, úroveň fotografií a podobně," poznamenal Tomio Okamura z Asociace českých cestovních kanceláří a agentur, která anketu uspořádala.

Katalogy soutěžily ve třech kategoriích a každá z nich má svého vítěze. Nejhezčím letošním katalogem poznávacích zájezdů je katalog cestovní kanceláře Inex, z katalogů nabízejících pobytové zájezdy do jediné destinace byl nejpropracovanější ten cestovní kanceláře Apulia IN a z katalogů pobytových zájezdů ve více destinacích zvítězil katalog cestovní kanceláře Fede.

 

Právě se děje

Další zprávy