Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Bytový dům Opportunity: Žijte podle vlastních pravidel

komerční článek
6. 5. 2014 15:12
Chodovec City, ve kterém vyrůstá bytový dům Opportunity, je typickým městským bydlením, ve kterém můžete žít aktivním životem.
Foto: komerční článek

Jen 5 minut chůze od domu je autobusová zastávka, z níž jste za chvilku na stanici metra C - Chodov, kde se nachází velké množství obchodů a služeb. Pro sportovní nadšence je u domu sportovní areál včetně tenisových kurtů a wellness. Gurmáni ocení delikatesy z nabídky blízké restaurace Columna.

V domě bude celkem 50 bytů a 2 ateliéry v dispozicích od 1+kk o rozloze 32 m2 až po velkorysé 5+kk o rozloze 119 m2 s terasou 27 m2.

Ceny volných bytů začínají na 1 765 000 Kč vč. DPH za 1+kk o rozloze 36 m2 s balkonem 5 m2 a předzahrádkou 20 m2. Byt 2+kk o rozloze 55 m2 s balkonem přijde na 2 795 000 Kč včetně DPH.

Bytový dům navazuje na již realizovanou výstavbu projektu Chodovec City v této lokalitě. V tuto chvíli je dokončená hrubá stavba domu a 50 % bytů je již prodáno. Nabízené byty budou k nastěhování na jaře příštího roku.

Foto: komerční článek

Dům Opportunity je naplánován v nízkoenergetickém standardu s průkazem energetické náročnosti budovy B – úsporná. To v tomto případě znamená důkladné zateplení obálky budovy a instalaci solárních kolektorů na střeše bytového domu, které mají sloužit k ohřívání teplé užitkové vody.

Na přilehlém pozemku bude navíc nainstalovaná podzemní nádrž pro zachycení dešťových vod, které mohou být dále využity při zalévání zeleně v okolí domu. U tohoto projektu developer poskytuje možnost bezplatného variantního řešení v rámci nabízených standardů vybavení bytu. Při koupi bytu si klienti mohou vybírat z několika barevných odstínů dveří, laminátových plovoucích podlah, obkladů i dlažby v koupelně.

Přiměřená velikost bytového domu a místní lokalita zároveň poskytují pocit soukromí a klidného, bezpečného bydlení. Bytový dům vyroste v místě, které nabízí kompletní infrastrukturu. Blízké okolí nabízí plnou sociální vybavenost včetně možnosti sportovního i kulturního vyžití.

Více zde.

 

Právě se děje

Další zprávy