X-Loft kolauduje nové byty již v prosinci

TD
8. 12. 2011 10:24
Ateliérové byty X-Loft, které šetří energii, jsou k nastěhování již během prosince
Foto: Vojtěch Marek

Bydlení v moderních loftech láká kupce díky otevřenému prostoru, atraktivnímu půdorysu a samozřejmě také prestiži. Jedním z projektů, který se na ateliérové prostory přímo zaměřuje, jsou energeticky úsporné byty X-Loft v pražské Libni. První byty z komplexu mají být zkolaudovány již během prosince 2011, další přibudou v září příštího roku.

Projekt X-Loft představuje atraktivní variantu luxusního bydlení a snaží se uspokojit vysokou poptávku po loftových bytech. Zároveň eliminuje jednu z největších nevýhod, které s sebou velké otevřené prostory často nesou - složité vytápění a velkou energetickou náročnost. Proto jsou všechny byty v komplexu nízkoenergetické, nebo pasivní. Díky eleganci a originalitě získal projekt X-Loft  cenu veřejnosti a 3. místo v hodnocení odborné poroty v regionu Praha 8 v soutěži Projekt roku 2011. Ještě stále se v objektu nachází volné byty a ukázkové prostory jsou otevřeny pro veřejnost.

Nabídka nevšedních bytů potěší zejména milovníky světla, vzdušnosti a designu, právě proto bývají lofty nejvhodnější zejména pro mladé lidi či podnikatele. Kvůli absenci uzavřených místností totiž často vzniká pocit nedostatečného soukromí, obyvatelé se musí vypořádat také s nulovou zvukovou izolací. Na oplátku však ateliérové byty nabízí luxusní bydlení, krásné výhledy a vysoce estetické prostředí. Koupě loftu se považuje za velmi dobrou a trvalou investici a o byty je značný zájem. Podobný projekt nabízející ateliérové prostory jsou také Lofty Lochkov v Praze 5.

 

Právě se děje

Další zprávy