Wegett. Odpočinek (není) v pytli

Ingrid Špátová
8. 11. 2011 4:47
Sedací pytle a křesla Wegett zařídí pohodlnější domov
Foto: Profimedia.cz

V žádné domácnosti by neměl chybět prostor pro relaxaci a nějaký kus nábytku určený pro odpočinek. Sedací pytle jsou již nějaký čas v kurzu a to hlavně díky designové firmě Wegett. Ta vznikla v roce 2003 v Brně a s myšlenkou sedacích pytlů přišla z důvodu nespokojenosti s nabídkou odpočinkového nábytku. První vzorky vznikly ve spolupráci s akademickým malířem Liborem Veselým a od té doby si sedací pytle Wegett vydobyly své místo v mnoha obývacích pokojích a ložnicích.

V současné době vyrábí Wegett deset stálých originálních produktů ve více než pěti tisících barevných variacích. Samozřejmé je i šití na zakázku, kde se dá fantazii povolit uzda ještě více. Praktickou vychytávkou jsou bavlněné pratelné potahy. Na neustálé zlepšování si tato originální firma potrpí, proto v letošním roce povýšily sedací pytle na křesla. Veškeré výrobky jsou zpracovány ručně a bez pevné vnitřní konstrukce. Kvalitní polystyrénové kuličky tvoří výplň a zaručují tak nejpohodlnější způsob relaxace díky přizpůsobení se ergonomii těla.

Firma Wegett se může pyšnit spoluprací se značkami jako Nike, Sony, RedBull, O2, AlpinePro a další. Letos zároveň navázala spolupráci v charitativní oblasti s nadačním fondem Krtek.

 

Právě se děje

Další zprávy