Veletrh zahradního nábytku nabízí houpací sítě i udírny

td
20. 2. 2012 1:22
Popřemýšlejte o nové tváři vaší zahrady již v zimě, nové nápady přináší tematický veletrh
Foto: Isifa/Thinkstock

I když je momentálně většina zahrad pod sněhem, již teď se hodí přemýšlet o koupi nového zahradního nábytku. S výběrem a rozhodováním může pomoci veletrh nazvaný jednoduše ZAHRADNÍ NÁBYTEK 2012, který proběhne ve dnech 23. - 26. února na pražském výstavišti Holešovice. Třetí ročník této akce představí nejnovější trendy a materiály v oboru, návštěvníci mohou také využít možnosti poradit se s profesionály.

Udělejte ze zahrady ozdobu domu

Veletrh ZAHRADNÍ NÁBYTEK neláká pouze na nabídku zahradního posezení, ale přináší také široký výběr dalšího vybavení a dekorací. Zájemci o pohodlné bydlení a trávení volného času venku na zahradě se mohou těšit například na prezentaci a nabídku houpacích sítí, zahradních pecí a udíren nebo ozdobných altánů z masivního dřeva. Veletrh představí také nové a zajímavé materiály, které se používají při výrobě nábytku a doplňků. Mezi ně patří například banánový list nebo vodní hyacint.

Komplexní přehled o bydlení během pár dní

Samozřejmostí je také atraktivní doprovodný program ve formě seminářů a přednášek. Na akci ZAHRADNÍ NÁBYTEK je možné navštívit seminář Jak hospodařit s dešťovou vodou, který se uskuteční 24. února od 10 hodin v Křižíkově pavilonu E.

Kromě veletrhu o zahradním nábytku a vybavení zahrad se na holešovickém výstavišti konají ještě veletrhy DŘEVOSTAVBY, FLOOR EXPO, WINDOOR EXPO nebo KRBY A KAMNA. Během tří únorových dní je tak možné získat komplexní přehled o nových trendech v bydlení.

 

Právě se děje

Další zprávy