Veletrh ocení kutilové, zahrádkáři i kreativní tvůrci

Andrea Berniová
24. 4. 2012 4:23
Kreativita-Hobby, to je veletrh v na pražském Výstavišti, který nabídne materiál i rady

Praha - Od pátku 4. května do neděle 6. května se na Výstavišti v pražských Holešovicích bude konat Veletrh Kreativita-Hobby, který ocení každý, kdo rád tvoří a kutí, ale na své si přijdou i zahrádkáři, chataři a chalupáři. Najdete zde nepřeberné množství pomůcek, nářadí a materiálu, ale i literaturu a odbornou pomoc.

Potřeby pro dům, chatu i zahradu

Veletrh bude rozdělen na dvě části. Sekce s názvem Hobby se bude nacházet v levém křídle Průmyslového paláce a mohla by zajímat každého, kdo staví nebo rekonstruuje chatu, chalupu či dům, nebo jen rád kutí a pracuje na zahradě. Nabídne nářadí pro domácí dílnu, pracovní oděvy, materiály (dřevo, kov, kámen) a pomůcky, barvy a laky, technické vybavení, zahradní nábytek a doplňky, realizaci zahrad a zahradní architekturu, prodej rostlin a mnoho dalšího.

Jste kreativní?

V pravém křídle Průmyslového paláce pak bude umístěna sekce Kreativita. Zaměřuje se na různé domácí tvoření - ať už jde o malování, korálky, hmotu zvanou fimo, výtvarné potřeby a pomůcky, drátkování, textilní výrobky a výrobky z papíru, keramiku nebo výrobu dárků a další tvůrčí činnosti.

Sekce Kreativita tak představí různé způsoby kreativního využití volného času. Jde o prodejní veletrh, takže si můžete odnést domů pomůcky a materiál pro tvoření, ale i něco na vaši chatu či zahradu. Ve střední hale paláce vás čekají workshopy, najdete zde i dětskou dílničku a dětský koutek a také občerstvení v tradičním venkovském stylu. Bude zde umístěno i pódium, kde proběhne doprovodný program.

Otevřeno pro vás bude v pátek a v sobotu od 10 do 18 hodin, v neděli pak skončí veletrh o hodinu dříve.

 

Právě se děje

Další zprávy