Už se do bytu nevejdete? Potřebujete úložné prostory

Andrea Berniová
13. 6. 2012 6:00
Zkuste různé boxy, vestavěné skříně nebo závěsný nábytek

Málokdo sežene byt nebo dům, který perfektně vyhovuje jeho představám o množství úložného prostoru. Vždy se objeví něco, co je potřeba někam umístit. Nové nádobí, oblečení a další věci, které nemohou být nikde položené jen tak, pokud má interiér vypadat udržovaně.

O úložné prostory je zkrátka vždy nouze. Zásadní je nenechávat si předměty, které pravděpodobně už nikdy nevyužijete - oblečení, nedůležité drobnosti, na které se jen práší, ale hlavně zabírají místo.

Pokud víte jistě, že všechny předměty, které v bytě máte, potřebujete, je nutné hledat způsob, jak je co nejlépe uskladnit - tak, aby vám nepřekážely a aby nebyly vidět. Co vám pomůže? Vestavěné skříně, závěsný nábytek nebo také patrová postel.

Závěsný nábytek nezabírá místo na podlaze

Vestavěné skříně dokážou využít každý centimetr místa - u země i u stropu. Mívají posuvní dveře, na rozdíl od klasických skříní u sebe tak ty vestavěné nemusejí mít dost místa pro otevření dveří.

Zkuste také závěsný nábytek. Můžete si pořídit několik skříněk, které se zavěsí třeba až ke stropu. Pojmou velké množství věcí a nezabírají místo na podlaze.

Díky patrové posteli získáte víc prostoru

Pomoci vám mohou i nejrůznější krabice a boxy. Dnes se běžně dávají do polic, a pokud vyberete takové, které se budou hodit ke stylu vašeho interiéru, určitě ho zajímavě ozvláštní.

Místo toho, abyste měli různé předměty položené všude po bytě, můžete je naskládat do vkusných boxů. Dost místa zabírá postel - ale nemusí. Pořiďte si vyvýšenou, patrovou postel. Získáte najednou spoustu místa.

Pod postel se vejdou různé skříňky a poličky, které nabízejí spoustu úložného prostoru.

--------------------------------------------------------------------------------

Rekonstrukce bytu - co všechno je potřeba?

 

Právě se děje

Další zprávy