Ušetřete na novém bytě v Jubileum House půl milionu

td
14. 2. 2012 2:07
Náročné klienty potěší skvělá lokalita Jubileum House, rodiny s dětmi ocení výraznou slevu
Zdroj: http://www.jubileum.cz/vizualizace.html#
Zdroj: http://www.jubileum.cz/vizualizace.html# | Foto: Jubileum House

Pokud plánujete nákup bytu, ale patříte mezi náročné zákazníky, kteří chtějí jen to nejlepší, vaší pozornosti by neměl uniknout projekt Jubileum House. Celkem tři bytové domy vyrostou v atraktivní lokalitě pražských Holešovic, která se velmi rychle rozvíjí a nabízí všestrannou vybavenost. Moderní zpracování projektu pochází od Petr Franta Architekti & Asoc, v ceně bytu jsou navíc služby bytového designéra.

Využijte slevy a ušetřete až půl milionu

Téměř stovka nových bytů dává možnost z výběru z dispozic od 1+kk až do 4+kk. Projekt potěší také cenami bytů, které se stále drží na loňské hodnotě DPH a do konce dubna dokonce nabízí zvýhodnění deset procent. Bytový komplex zajišťuje maximální bezpečí, je vybaven podzemními garážemi a recepcí, zájemce potěší také společná zahrada nebo předzahrádky přízemních bytů.

Skvělá lokalita nadchne i náročné

Jubileum House využívá skvělé dopravní dostupnosti nejen autem, ale i hromadnou dopravou. Objekt se nachází přímo u tramvajové zastávky, na linky metra B i C se lze dostat za pouhých pět minut. Poblíž Jubileum House se pravidelně konají farmářské trhy, je také možné navštívit galerie moderního umění, jakou je DOX. Sportovní vyžití zajistí park Stromovka nebo golfový klub.

Všechny byty jsou již v základu vybaveny plovoucími dřevěnými podlahami, obklady Villeroy & Boch, sanitární keramikou Ideal Standard, dřevěnými okny a vysoce kvalitní kuchyňskou linkou včetně elektrospotřebičů. Každý budoucí vlastník také obdrží kompletní návrh dispozice a stylu bytu z rukou bytového architekta.

 

Právě se děje

Další zprávy