Svítidla Philips vykouzlí ještě krásnější Vánoce

Ingrid Špátová
21. 11. 2011 12:31
Svítidla od Philipsu nabízejí čistý a jednoduchý design
Foto: Aktuálně.cz

Vánoce se blíží a za chvíli se dá do pohybu příprava na svátky. Jak vytvořit kouzelnou atmosféru Vánoc? Nová řada svítidel v jednoduchém a čistém designu Philips LivingColors a CandleLight přinesou do vánočního domova originalitu a dokonalost.

Svítidla LivingColors a CandleLight nabízejí neuvěřitelných šestnáct miliónů barev od svítivě žluté až po uklidňující zelené tóny. Všechny produkty řady LivingColors lze vzájemně propojovat, ovládat jednotlivá svítidla zvlášť i libovolný počet najednou. Je možné nastavovat a měnit barvu, intenzitu světla, sytost, či přidat bílou pro jemnější tóny.

Všechny výrobky z řady LivingAmbiance jde ovládat prostřednictvím jednoho intuitivního dálkového ovladače, ke kterému lze připojit až 50 jakýchkoli svítidel Philips s logem SmartLink. Do paměti ovladače je také možné uložit až 3 libovolné barevné scény a později je kdykoli vyvolat. Svítidla se prodávají v různých provedeních, materiálech, barevných kombinacích i klasické bílé. Zdroj LED navíc zaručuje vysokou kvalitu a životnost.

Elektrické svíčky CandleLight a Mini-Candle vytvoří se svým mihotáním atmosféru světla pravých svíček, a to beze strachu z nehody či hořícího stromečku.

 

Právě se děje

Další zprávy