Siko koupelny nabízejí luxusní sortiment i kuchyně

Ingrid Špátová
24. 11. 2011 5:25
Koupelny Siko rozšiřují sortiment o luxusní koupelny i kuchyňské sestavy
Foto: Aktuálně.cz

Koupelny Siko rozšířily svůj sortiment a v pražských prodejnách Černý Most a Průhonice vznikly samostatné sekce s luxusním koupelnovým zbožím. Další novinkou je nabídka kuchyňských sestav.

V pražských prodejnách je sortiment rozšířen o luxusní obklady, dlažby, sanitární keramiku a koupelnové doplňky prestižních značek a slavných designérů. K dostání budou nejžádanější modely od moderních, přes trendy designové, až po rustikální. Samozřejmostí je zpracování návrhu kuchyňské linky na počkání zdarma.

„Díky vedoucí pozici na trhu se nám podařilo získat designové zboží prestižních dodavatelů za podmínek, které umožnily nabízet je našim zákazníkům za výrazně nižší ceny, než jsou na trhu běžné," popisuje vedoucí marketingového oddělení Siko koupelny Jan Voldán.

Módní a 3D obklady a luxusní série sanity navrhovali světoznámí designéři Can Yalman, Harri Koskinen nebo Ross Lovegrov. Obklady Marmo D Wall odrážející přirozenost mramoru, série Boulevard s dekórem pohybující se duny, romantický styl série E_motion nebo působivé efekty sérií Bond a Snake vykouzlí z koupelny luxusní místo jako ve špičkovém hotelu. Designové řady sanity Freedom, Istanbul a MOD získaly řadu prestižních ocenění včetně reddot design award.

 

Právě se děje

Další zprávy