Robotický vytírač dokonale vytře podlahu za vás

Andrea Berniová
10. 12. 2012 11:00
Pokud vás vytírání podlahy nebaví, anebo na něj nemáte čas, pořiďte si robotický vytírač
Usnadněte si čištění podlahy díky robotickému vytírači
Usnadněte si čištění podlahy díky robotickému vytírači | Foto: Isifa/Thinkstock

Pokud vás už nebaví nekonečné a namáhavé vytírání podlahy, usnadněte si to. O robotickém vysavači jste už určitě slyšeli. Vysaje za vás podlahu zcela sám a ušetří vám spoustu času a práce. Víte ale, že existuje i robotický vytírač? Tento robot určený k vytírání podlahy se o ni postará za vás.

Jistě oceníte každou minutu navíc. Právě robotický vytírač vám dopřeje víc času na jiné činnosti, než je uklízení. Obzvlášť během předvánočního úklidu se vám tento výkonný pomocník bude hodit. Zvládne vyčistit linoleum, dlažbu i dřevěnou podlahu. Vytírač také pozná, že se přiblížil ke schodům a změní směr. Nehrozí tak, že by spadl a zničil se.

Jak tento robot funguje?

Robotický vytírač používá při své práci čistý roztok, který podlahu zbaví špíny a bakterií. Vytře za vás podlahu i ve velkých místnostech. Stiskněte jedno tlačítko a robotický vytírač začne účinně uklízet za vás. Výsledek bude lepší, než kdybyste podlahu vytírali sami mopem. I robotický vytírač ale zanechá podlahu vlhkou. Než po ní budete chodit, musí uschnout.

Robotický vytírač nejprve místnost předvysaje, následně na podlahu aplikuje čisticí roztok, pak podlahu vyčistí a nakonec z ní odsaje špinavou vodu. Ta přiteče do nádobky, kterou je potřeba po dokončení úklidu vyprázdnit.

Usnadněte si práci. Mytí nádobí za vás obstará myčka, vysávání můžete nechat na robotickém vysavači. Proč se tedy zdržovat pracným a ne vždy efektivním vytíráním, když to není nutné? Robotický vytírač vám ušetří spoustu času.

 

Právě se děje

Další zprávy