Rezidence Mostecká 21 vítězem Realitního projektu roku

Ingrid Špátová
24. 11. 2011 9:37
Projekt Rezidence Mostecká 21 se stal nejlepším projektem roku 2011
Foto: Aktuálně.cz

Developerský projekt Mostecká 21 získal v soutěži Realitní projekt roku 2011 Cenu odborné poroty za 1. umístění v regionu Praha 1. Největší realitní soutěž Realitní projekt roku 2011 se konala v rámci druhého ročníku konference Realitní kongres 2011. Realitní odborníci společně s architekty i veřejností vybírali mezi třiadevadesáti pražskými i mimopražskými projekty.

Cílem prestižní soutěže Realitní projekt roku 2011 je zmapovat kvalitní developerské projekty v České republice a představit je široké veřejnosti. Jaroslav Žižka, zástupce developerské společnosti Orco, jenž přebíral během slavnostního večera Cenu odborné poroty, se k ocenění vyjádřil: „Zájem klientů o rezidenci Mostecká 21 naznačuje, že jsme se vydali správnou, i když v českých poměrech ne příliš tradiční cestou. Ocenění projektu ze strany odborné poroty je pro nás neméně důležité a velmi nás těší."

Rezidence Mostecká je výjimečná svou lokalitou v historickém jádru Prahy blízko Karlova mostu. Seskupení čtyř budov s pětapadesáti byty lemuje své vnitřní nádvoří. Malebná scenérie malostranských domů i výhled na Petřín jsou jednou z největších předností projektu.

 

Právě se děje

Další zprávy