Rezidence Čámovka otevírá vzorový byt

Ingrid Špátová
22. 11. 2011 5:09
Den otevřených dveří v rezidenci Čámovka nabízí slevu pět procent
Foto: Aktuálně.cz

Plně vybavený vzorový byt lze navštívit v den otevřených dveří 24. listopadu mezi patnáctou a dvacátou hodinou. V tomto rozmezí platí i sleva pět procent na vámi vybraný byt při podepsání rezervační smlouvy.

Projekt Rezidence Čámovka v Praze 8 Čimicích naplno využívá předností své polohy. Je výborně dopravně dostupný, ve svém nejbližším okolí má veškeré služby a projekt je zasazen do zeleného okolí a sousedství památek Čimického údolí s jezírky a pestrou faunou i flórou. rojekt ve špičkovém designu spojuje přírodu a moderní technologie 21. století.

Malé náměstíčko uprostřed domů nebo dětské hřiště slouží jako ideální místo na setkávání obyvatel a sousedů. Neprůjezdná zóna současně zajišťuje bezpečí, klid a pohodu.

V areálu jsou také dva jednopodlažní komerční objekty a komerční plochy v přízemí jiných budov pro obchody a jiné. Byty 1+kk až 4+kk s moderně řešenými dispozicemi mají vlastní terasu a francouzská okna. Ceny bytů se pohybují v rozmezí zhruba od jednoho a půl do šesti milionů korun.

 

Právě se děje

Další zprávy