Projekt Rezidence Kampa je úspěšně dokončen

Ingrid Špátová
27. 11. 2011 14:31
Byty v Rezidenci Kampa jsou připraveny pro své majitele

Projekt Rezidence Kampa byl kolaudován na podzim letošního roku. Představuje luxus rezidenčního bydlení v Praze i v celé republice. Do konce roku budou předány první byty svým majitelům. Neorenesanční dům ve Všehrdově ulici v Praze na Malé Straně byl zrekonstruován do dokonalého spojení komplexního pojetí i jednotlivých detailů.

Dvacet pět bytových jednotek typů 1+kk až 3+kk v rozloze třicet až sto dvacet metů čtverečních jsou již ze dvou třetin prodané. Společnou mají privátní zahradu ve vnitrobloku domu. Průměrná cena za metr čtvereční bytu je dvě stě tisíc korun.

„Přestože Rezidence Kampa bude vybavena moderními technologiemi jako vyspělým systémem vytápění a chlazení nebo automatickým parkovacím systémem, jeho historická fasáda a jedinečná atmosféra zůstane zachována," popisuje Jiří Knob, manažer projektu Rezidence Kampa. Historie Rezidence Kampa sahá do druhé poloviny devatenáctého století.

Lokalita je přímo pohádková. „Poloha Rezidence Kampa na břehu Vltavy, v těsné blízkosti parku Kampa, Karlova mostu a spolu s uchováním historických prvků budovy je výjimečná i v porovnání s jinými středoevropskými metropolemi," popisuje Martin Kodeš, obchodní ředitel J&T Real Estate CZ.

 

Právě se děje

Další zprávy