Ozdobte byt obrazem na míru z vlastní fotografie

td
23. 12. 2011 4:58
U obrazů na míru můžete vybrat vlastní motiv, velikost i materiál
Foto: Freedomky s.r.o.

Nabídka obrazů je sice rozmanitá, ale zejména pro ty, kdo mají o vysněné dekoraci jasné představy, často nedostačující. Tento problém snadno vyřeší zakázková výroba obrazů na míru, která zaručí, že výsledek bude vypadat přesně podle představ zákazníka. Obrazy se tvoří většinou z fotografií, které si lze vybrat z databáze, nebo dodat své vlastní. Zvětšeniny potom přestavují ideální dárek a umožňují zvolit si barvu, motiv a velikost obrazu.

Existuje hned několik typů obrazů na míru. Hlavní rozdíl je v materiálu, na který se fotografie přenese. Nejlevnější variantou je tisk na fotopapír, kdy se obraz nevkládá do rámu, ani nelaminuje. Nevýhodou je však nízká odolnost proti mechanickému poškození. Mnohem efektnější je tisk na malířské plátno, které lze rámovat dle vlastní fantazie a nabízí velmi kvalitní rozlišení fotografie. Často navíc plátno umožňuje pokračování tisku i přes hrany, což vytváří zajímavý efekt. Již finální úpravu představuje obraz zasazený v hliníkovém rámu či v clipu.

U některých firem, které nabízí výrobu fotografických obrazů, je možné si zvolit i tloušťku a velikost plátna, na hotový výrobek bývá poskytována záruka několika let. Na trhu však lze nalézt i neobyčejné způsoby zpracování. Vlastní fotografii tak můžete přenést i na PVC desku, sklo, dřevo, nebo kov. Obrazy na míru vytvořené z vašich fotografií zaručí, že podobný motiv nebude zdobit žádný jiný byt.

 

Právě se děje

Další zprávy