Podívejte se, kam v Praze mohou přestěhovat i vaši firmu

Podívejte se, kam v Praze mohou přestěhovat i vaši firmu
Futurama Business Park Areál tvoří pět objektů o celkové ploše okolo 41 300 m2 kanceláří třídy A. Vnitřní náměstí Futuramy je po stranách lemováno čtyřmi budovami tvaru podkovy. Každá z jednotlivých budov nabízí 8 až 9 tisíc m2 kancelářské plochy.   
Amazon Court 19 800 m2 kancelářských ploch v lokalitě karlínského areálu River City Prague. Mezi nejzajímavější kancelářské projekty jej podle Krále řadí kvalitní a variabilní prostory a nízké provozní náklady.
Main Point Karlín 
Mezi nepochybně velmi kvalitní kancelářské projekty náleží podle expertů z RE/MAX Commercial také budova Main Point v pražském Karlíně, která je i mezinárodně oceňovanou stavbou. Na 22. ročníku největšího světového veletrhu nemovitostí a investičních příležitostí (Mipim) ve francouzském Cannes totiž v roce 2012 získala prvenství jako nejlepší administrativní budova světa.
Main Point Karlín 
Stavba Main Point Karlin využívá špičkové stavební technologie a získala certifikát LEED Platinum, tj. nejvyšší hodnocení za úspornost budovy, ekologickou náročnost a vliv na okolí - LEED Platinum. Celková užitná plocha je zde 36 tisíc metrů čtverečních, z toho je pro kanceláře vyhrazeno přes 22 tisíc metrů čtverečních.
Foto: Aktuálně.cz
Věra Tůmová
1. 8. 2013 19:00

Přes 70 tisíc metrů čtverečních nových kanceláří se nyní staví v centru Prahy. Dalších 95 tisíc developeři připravují. Experti z Cushman & Wakefield očekávají, že ˇi do ČR přichází trend ze západoevropských metropolí, kde se firmy zase vrací do center měst.

 

Právě se děje

Další zprávy