Nové byty na Barrandově nabídnou bydlení pro náročné

td
9. 2. 2012 1:03
Kvůli velkému zájmu zákazníků postaví Finep na Barrandově dalších 63 bytů
Zdroj: http://www.finep.cz/cs/kaskady-barrandov-IV/
Zdroj: http://www.finep.cz/cs/kaskady-barrandov-IV/ | Foto: Finep

Barrandov patří mezi nejatraktivnější pražské lokality pro bydlení. Nabízí totiž okolí plné zeleně, ale zároveň i kvalitní občanskou vybavenost. V letech 2001-2005 v této oblastí díky společnosti FINEP vyrostlo 1000 nových bytů, které se setkaly s velkým zájmem. Proto se společnost rozhodla realizovat další, již čtvrtou etapu bytové výstavby, která Prokopské údolí obohatí o dalších 63 bytů.

Barrandovlokalitou pro náročné

„V posledních letech jsme se setkali s mimořádnou poptávkou ze strany klientů, což byl jeden z hlavních důvodů, proč jsme se rozhodli v této lokalitě pokračovat," říká předseda představenstva FINEP Michal Kocián.

Zahájení výstavby nového bytového domu je v plánu na rok 2012. V rámci nové etapy projektu Kaskády Barrandov IV přibude v Prokopském údolí šestipodlažní dům se skrytým garážovým stáním.

Služby, ale i zeleň a klidné prostředí

„Projekt je určen pro široké spektrum klientů, kteří zde najdou byty velikostí od 47 až po 100 metrů čtverečních. Ceny bytů začínají na 2,35 milinonech korun včetně DPH. Zeleň v projektu bude tvořit více než padesát procent celého prostoru," upřesňuje Kocián.

Lokalita pražského Barrandova láká zejména na skvělou dopravní dostupnost, a to jak autem, tak i veřejnou hromadnou dopravou. Výhodou je také bezprostřední blízkost přírodní rezervace Prokopské údolí, která je vhodná na dlouhé procházky a cyklistické výlety. V docházkové vzdálenosti se nachází také nový aquapark a moderní poliklinika.

 

Právě se děje

Další zprávy