Nestíháte předvánoční úklid? Objednejte si na to firmu

Andrea Berniová
7. 12. 2012 18:54
Pokud nemáte na vánoční úklid čas, nebojte se ho svěřit úklidové firmě
Jste z vánočního úklidu zoufalí? Objednejte si úklidovou firmu
Jste z vánočního úklidu zoufalí? Objednejte si úklidovou firmu | Foto: Isifa/Thinkstock

Jak jste na tom s vánočním úklidem? Už ho máte za sebou, nebo vás teprve čeká?

Potřebujete utřít prach v celém domě, vyluxovat a vytřít podlahu a možná i umýt okna. Ještě musíte nakoupit dárky a zařídit spoustu jiných věcí. Bojíte se, že to všechno nemůžete stihnout a „svátky klidu a míru" se pro vás stávají spíš noční můrou? Pak si to usnadněte: svěřte kompletní vánoční úklid specializované úklidové firmě.

Platit za úklid někomu jinému, to dnes není nic zvláštního. Existuje spousta firem, které se na úklid domácnosti (ale třeba i kanceláří) specializují. Nabídnou mnoho služeb, z nichž si můžete vybrat a zaplatit jen ty, které potřebujete. Přemýšlejte o této variantě. Proč se zbytečně stresovat, když nemusíte?

Co za vás udělá úklidová firma?

Nabídka služeb úklidových firem je dost široká. S čím vám tedy pomohou? Zametou i vytřou podlahu a vysají koberce. Ty si ale můžete nechat i vyčistit - alespoň jednou za čas je dobré zbavit koberce nečistot pořádně, ne jen vysavačem. Úklidová firma také kompletně ošetří vaši podlahu, ať jde o PVC, nebo třeba marmoleum. Podlahu vymyjí, navoskují či vyleští. Bude tak na Vánoce vypadat jako nová.

Co ještě úklidové firmy nabízejí? Mytí oken i okenních rámů, čištění hliníkových žaluzií, mytí svítidel a topných těles, ale také vám vyperou a rozvěsí záclony. Postarají se i o váš nábytek - nabízejí jeho mytí, leštění i impregnaci. Další dostupnou službou je i mytí a čištění obkladů, ale i celých koupelen a toalet. Můžete si nechat i utřít prach.

Pokud na předvánoční péči o domácnost nemáte čas a můžete si dovolit za to zaplatit někomu jinému, přemýšlejte právě o profesionální úklidové firmě.


 

Právě se děje

Další zprávy