Chcete spát v oblacích? Deset nejvyšších hotelů světa

Chcete spát v oblacích? Deset nejvyšších hotelů světa
9. místo: Jumeirah Emirates Towers 
 Země: Spojené arabské emiráty  Výška: 309 metrů  Hotel Jumeirah Emirates Towers má výšku 309 metrů a spolu se sousední budovou Emirates Office Tower vytváří typické dubajské panorama. Kromě čtyř stovek pokojů nabízí restauraci a bar v 51. patře s výhledem na město.
8. místo: Burj Al Arab 
 Země: Spojené arabské emiráty  Výška: 322 metrů  Burj al Arab patří mezi nejluxusnější a nejznámější hotely světa. Hostům nabízí dopravu helikoptérou, čtyři bazény a soukromou pláž.
7. místo: Baiyoke Sky 
 Země: Thajsko  Výška: 328 metrů  Sky Baiyoke Hotel se nachází ve 22. až 73. podlaží nejvyšší budovy v Thajsku. Vedle hotelových pokojů zde zákazníci najdou osm restaurací s mezinárodní kuchyní.
6. místo: JW Marriott Marquis Dubai 
 Země: Spojené arabské emiráty  Výška: 355 metrů  JW Marriot Hotel v Dubaji je 355 m vysoký a tvoří ho přes osm set pokojů v 77 patrech a více než desítka restaurací. Obklopen je několika rozlehlými obchodními centry.
Foto: trivago
Tereza Holanová Tereza Holanová
4. 10. 2013 17:00

Nejvyšší hotely světa se nacházejí v Asii, některé z nich nabízejí ubytování i výše než 400 metrů nad mořem. Které z nich to jsou a na jaké další služby lákají zákazníky?

 

Právě se děje

Další zprávy