Nakupte vánoční dárky v obchodech s nábytkem

Ingrid Špátová
23. 11. 2011 6:06
Darujte svým blízkým dárky z obchodů s nábytkem a bytovými doplňky

Vánoce se kvapem blíží a vy přemýšlíte, čím obdarovat své blízké. Zde je několik tipů, které by vaše okolí určitě potěšilo.

V obchodě s nábytkem a bytovými doplňky Kika naleznete ideální dárek pro přátele nebo tchyni. Originální sklenice Pavina s dvojitou stěnou v dvoudílné sadě za 469 korun se stanou designovým doplňkem každé kuchyně. Pro mladé lidi, kteří rádi odpočívají, se hodí lehátko Eva v čistém bílém designu. Tento pohodlný nábytek pro relaxaci stojí 6 490 korun. Milovníci kávy jistě ocení malý a skladný kávovar na kapsle Espresso Pixie Electric za necelé čtyři tisíce korun.

Asko nábytek nabízí ve svých předvánočních slevách postýlku Lilly pro malé princezny. Zaoblené hrany bílé postele se třemi výsuvnými šuplaty pořídíte do dětského pokoje se slevou dvacet dva procent za 3 899 korun. Pro kluky a počítačové nadšence je přichystaná anatomicky tvarovaná dětská kancelářská židle v červeno-černém provedení za 849 korun.

V obchodním domě Ikea můžete pořídit dárek pro celou rodinu. Využijte akce nákupu čtyř jídelních židlí za cenu tří. Například při nákupu čtyř polstrovaných židlí s opěrkami Nils ušetříte 1 790 korun. Stojací lampa ve tvaru figurky Väte za 899 korun také potěší všechny hravé povahy.

 

Právě se děje

Další zprávy