Modřanský Háj získal Cenu veřejnosti v regionu Praha 4

Ilona Víchová
28. 11. 2011 16:56
Cenu veřejnosti v regionu Praha 4 získal projekt Modřanský Háj
Foto: Aktuálně.cz

V soutěži Realitní projekt roku 2011 pořádané Hospodářskou komorou České republiky byl oceněn rezidenční projekt Modřanský Háj. Kromě poroty se za projekt přimluvila i laická veřejnost pomocí internetového hlasování. Jaké bydlení si představuje dnešní generace? 

Vítězný Modřanský Háj se nachází v blízkosti rokle Cholupice a nabízí několik typů domů na pozemku u Vltavy. Většina staveb bude mít maximálně tři podlaží. V první části jsou v nabídce byty 1+kk až 4+kk. Ve druhé fázi přibudou terasové domy, vila domy a vilové dvojdomy. Výhodou je technické zázemí, které je situované mimo hlavní obytnou plochu. Součástí každého bytu je buď balkon, terasa, či zahrada a samostatné místo v garáži. Celková investice do projektu je téměř tři miliardy korun.

Soutěž se konala u příležitosti Realitního kongresu 2011. Projekty, které se zúčastnily, musely být zahájeny nebo dokončeny ještě v roce 2011. K tomu musel mít objekt prodanou minimálně jednu bytovou jednotku. Posuzovalo se architektonické zpracování a začlenění do přilehlého okolí. Při hodnocení byla důležitá lokalita a cena za metr čtvereční.

 

Právě se děje

Další zprávy