Mobilní garáž můžete časem i přemístit

Andrea Berniová
22. 11. 2012 11:47
Díky garáži je vaše auto chráněno před nepřízní počasí i před zloději. Víte ale, že garáž můžete přesouvat?

Pokud necháváte své auto stát nechráněné na zahradě, možná se už teď obáváte zimy. Ta přinese spoustu sněhu, který pak budete pracně odmetat ze zasněženého auta. Navíc je možné, že jen tak nevyjedete a budete muset lopatou odstraňovat sníh od kol auta. A když přijdou kroupy, možná vašemu autu zanechají nehezké otlaky na kapotě, nebo dokonce rozbijí sklo. Pokud nemusíte své auto nechávat na přecpaném sídlištním parkovišti, ale máte rodinný dům a auto parkujete na zahradě, pořiďte mu i garáž.

Mobilní garáž nemusí zůstat na jednom místě

Když je na vaší zahradě málo místa, můžete zkusit garážové stání. To zabere podstatně méně prostoru. Jestli svému autu chcete poskytnout přístřeší, ale nehodláte stavět klasickou garáž, protože si ještě nejste jistí jejím umístěním, přemýšlejte o mobilní garáži.

Jak už název napovídá, tento typ garáže můžete přemisťovat. Potřebuje jen rovný a pevná povrch, třeba betonový. Se svým podkladem není garáž pevně spojena, je na něm jen „položena". Pokud tedy časem (například po dokončení rozvržení pozemku) zjistíte, že by garáž měla stát jinde, nemusíte ji bourat. Stačí, když mobilní garáži připravíte rovný, pevný povrch na jiném místě a pak je možné ji pomocí těžké techniky přesunout.

Existuje i mobilní dvojgaráž

Můžete vybírat z několika typů mobilních garáží. Chcete betonovou, anebo plechovou mobilní garáž? Může být i ze dřeva. Pokud máte více aut, určitě oceníte mobilní dvojgaráž.

Garáž přináší mnoho výhod. Kromě toho, že vaše auto ochrání před zloději i extrémním počasím, můžete v ní také uskladnit věci, které se jinam nevejdou: jízdní kola, pneumatiky, nebo třeba žebřík.

 

Právě se děje

Další zprávy