M&M Reality nabízejí dražby nemovitostí on-line

ab
24. 2. 2012 4:29
Nyní můžete koupit nemovitost z pohodlí domova - dražbou přes internet
Rezidence Podbaba IV Paťanka, Praha 6 Developer: skupina CRESTYL
Rezidence Podbaba IV Paťanka, Praha 6 Developer: skupina CRESTYL | Foto: BEST OF REALTY

Na internetovém serveru www.mmdrazby.cz  se lze zúčastnit dražby nemovitostí nabízených realitní kanceláří M&M Reality. Mezi výhody služby patří nízká vyvolávací cena, transparentní průběh a pohodlný nákup.  Nový portál společnost vyvíjela více než půl roku. Nyní běží ve zkušebním režimu, kdy se již na prvních dražbách zjišťovalo, jaká jsou úskalí nového způsobu prodeje nemovitostí.

Nakupují soukromí zájemci i spekulanti

Podle analýzy realitní společnosti se dají návštěvníci dražebních portálů rozdělit do dvou skupin. Jde buď o jednotlivce, kteří chtějí nemovitost k osobnímu užívání, anebo o zástupce konkurenčních realitních kanceláří a nemovitostních fondů či spekulanty, kteří nemovitost kupují kvůli nízké ceně a za účelem jejího rychlého prodeje dalšímu zájemci.

Zájem o dražby je všude

Díky nízké vyvolávací ceně jsou on-line dražby populární ve všech regionech České republiky. Největší zájem je o ně v Ostravě, v Praze, v Pardubicích a také v Hradci Králové. Realitní společnost nejprve inzeruje nemovitost v obvyklých médiích za vyvolávací cenu, tedy o 30 až 40 procent levněji, což zaujme velké množství potenciálních kupujících. Nakonec se ale díky přihazování dostane cena nemovitosti výše, než jsou standardní  tržní ceny.

„Ročně se účastníme více než stovky dobrovolných či nedobrovolných dražeb. Hodně z nich probíhá elektronicky a to nás inspirovalo," uvedl k tomu Miroslav Jonáš, obchodní ředitel společnosti M&M Reality.

 

Právě se děje

Další zprávy