Kam s televizí? Připevněte ji na zeď

Andrea Berniová
14. 12. 2012 12:42
Televizor může být připevněn ke speciálnímu držáku, který se přimontuje ke zdi. Jde to s plochou i klasickou televizí
Připevněte televizor na zeď
Připevněte televizor na zeď | Foto: Isifa/Thinkstock

Kde máte doma umístěnou televizi? Stojí na skříňce, nebo jste si koupili speciální televizní stolek, který navíc nabízí ještě prostor třeba na DVD přehrávač či DVD nosiče? Možná je to zbytečné. Obzvlášť pokud máte malý byt, je televizní stolek jen dalším kusem nábytku, který zabírá místo. Pokud jste si koupili plochou televizi, můžete si ji připevnit na zeď. Vypadá to opravdu efektně.

Kupte si držák na televizi

Jak na to? Seženete speciální držák, který přivrtáte do zdi. K němu pak televizor připevníte. Nemusíte se bát, držák rozhodně nebude zepředu vidět. Budete mít pocit, že je televize ke zdi přilepená. Seženete i držák, který se dá natáčet do stran. Můžete tedy pro televizi zvolit takovou polohu, která vám bude při jejím sledování vyhovovat nejvíce.

Pokud máte opravdu rádi pohodlí, kupte si polohovací držák na dálkové ovládání. Ten bude televizor natáčet do vhodného úhlu. Stačí jen stisknout tlačítko z pohodlí vaší sedačky a televizor zaujme takovou polohu, která pro vás bude ideální.

Připevnění televize ke zdi je dobrým řešením pro malý byt či malou místnost. Té většinou prospěje co nejméně nábytku a jiných zbytečných předmětů. Když připevníte televizi na zeď, rozhodně nebude překážet a nezabere místo.

Plochou televizi doma nemáte, ale přesto potřebujete víc místa? Seženete držák i na klasickou televizi. Někdy je k němu ještě připevněná polička, kam můžete umístit třeba DVD přehrávač. Toto řešení nebude vypadat tak elegantně jako u plochého televizoru, ale rozhodně ušetří prostor v bytě.

 

 

Právě se děje

Další zprávy