Kam na dovolenou? Do luxusního rodinného hotelu

Ingrid Špátová
1. 12. 2011 3:31
Stále častěji se jezdí na dovolené do rodinných hotelů
Foto: Profimedia.cz

V poslední době jsou stále oblíbenější malé hotely s rodinnou atmosférou. Hosty přitahuje osobní přístup s nadstandardními službami, diskrétnost a komorní prostředí. Nejnavštěvovanější jsou malé hotely v centru velkého města jako Praha nebo Brno.
Výhodou malých rodinných hotelů je jejich poloha v historických částech měst, domácí strava a vysoká úroveň poskytovaných služeb. Navíc romantická a klidná atmosféra v kontrastu s neosobními moderními hotely. Malé hotely tak mohou rozšiřovat řady stálých klientů.

„Náš hotel se nachází v krásném barokním domě z roku 1596, kterému je přizpůsoben i interiér hotelu. Stojí za námi silná rodinná historie a fakt, že o pohodlí hostů se staráme už více než sto let. Historie hotelu Royal Ricc totiž sahá až do dob Rakouska-Uherska. Pořád si ale zachováváme tvář rodinného hotelu a chceme, aby se u nás hosté cítili jako doma, ovšem s patřičným luxusem," vysvětluje ředitelka hotelu Royal Ricc v Brně Petra Schillerová.

V domácím prostředí je snadné se cítit příjemně. „S příchodem nadnárodních řetězců v hotelovém průmyslu podstatně vzrostla konkurence a my musíme o přízeň hostů bojovat. Nabízíme neobvyklé akce a hledáme, čím hosty zaujmout. Půvab malých rodinných hotelů spočívá právě v osobním přístupu ke každému hostovi. Někteří naši klienti k nám jezdí pravidelně, a to i několikrát ročně," dodává Petra Schillerová.

 

Právě se děje

Další zprávy