Jak zvětšit koupelnu v paneláku

Jak zvětšit koupelnu v paneláku
Dříve než se pustíte do bourání a následně do výběru nových zařizovacích prvků, je třeba si dobře promyslet, co vlastně od své koupelny požadujete.
Při výběru nebo umisťování nábytku, sprchového koutu nebo umyvadla je dobré si uvědomit, zda vana, případně jiný zařizovací prvek koupelny, vám i po čase bude plně vyhovovat. Při zařizování koupelny by tedy neměly hrát roli jen módní trendy.
Rozhodně se tak vyplatí udělat si menší průzkum alespoň v několika koupelnových studiích, abyste získali základní orientaci v nabídce produktů a jejich cen. Právě tak začínali také manželé Libuše a Josef Havlíkovi z pražských Kobylis.
Aby byl výsledek rekonstrukce podle našich představ, musí být dobrý návrh nového řešení korunován profesionálně odvedenou prací. A to stále ještě není u nás samozřejmost. ,,Právě proto jsem hledala společnost, o které nebude problém získat informace," vysvětluje paní Libuše a pokračuje...
Foto: Panel Plus/ Nabastav
Věra Tůmová
7. 1. 2013 22:00

Panelové byty mívají miniaturní koupelny. Manželé z pražských Kobylis se s tím ale nehodlali smířit. Rozhodli se pro atypickou rekonstrukci koupelny, aby vyhovovala jejich synovi, který se pohybuje jen s omezením. Prohlédněte si, jak rozšíření koupelny pro časopis Panel Plus zaznamenal Jan Chára.

 

Právě se děje

Další zprávy