Jablonex vyměnil korálky za pronájem svých budov

Veronika Skálová Veronika Skálová
20. 10. 2011 9:33
Někdejší výrobce slavné bižuterie přežil pád výroby, teď se bude zabývat realitami
Foto: www.jablonex.cz

Praha - Jméno, které bylo po desítky let synonymem blýskavé krásy slavné jablonecké bižuterie je nově spojeno s realitami.

Společnost Jablonex Group, která ukončila výrobu slavných korálků v roce 2009 totiž dokončila svou proměnu v realitní společnost. Namísto výroby bude využívat své vlastní nemovitosti k dlouhodobým pronájmům, část z nich chce prodat.

Majetkem Jablonexu je celkem 13 tisíc čtverečních metrů administrativních prostor a 50 tisíc výrobních a skladovacích prostor v celkem třech komplexech - administrativním Paláci Jablonex a Logistickém a výrobním centru v Jablonci nad Nisou a ve skladovací, výrobní a administrativní budově v Železném Brodě.

„Z areálů v Jablonci nad Nisou vytváříme podnikatelské centrum s nejrozsáhlejším zázemím služeb v regionu.  Pro všechny nájemce je k dispozici zázemí sahající od služeb recepčních, přes možnost pronájmu zasedacích místností až po servis právníků, notářů, auditorů nebo účetních.  Areál v Železném Brodě je určen k přímému prodeji," uvedl předseda představenstva Pavel Diviš.

 

Právě se děje

Další zprávy