Hypotéky ještě levněji? Zvýhodnění bank pokračuje

td
8. 2. 2012 1:01
Hypotéky se stávají čím dál tím výhodnějšími, úroková sazba klesá a banky nabízí slevy
Ilustrační foto
Ilustrační foto | Foto: GE Money Bank

Hypotéky klesají na historická minima, ale ani tyto hodnoty nejsou konečné. Věřte nebo ne, úroková sazba může klesnout ještě níž a pro zájemce o vlastní bydlení tak nabízí ještě výhodnější podmínky. Navíc existuje možnost získat hypotéku i pro osoby, které nemohou klasickým způsobem doložit své příjmy. Zvýhodnění čeká i na právnické osoby. Se zajímavým spektrem nabízených hypoték přichází společnost Wüstenrot.

Úroková sazba klesá ještě níž

Lepší podmínky se týkají například hypotéky Refín, u které se úroková sazba snižuje až o 0,37%  procentního bodu. Pokud zvolíte tříletou fixaci sazby, hypotéka bude vaše za 3, 39% p. a. Úroková sazba klesla také u Hypotéky bez příjmů. Zajímavou akcí je Hypotéka za minimum. Banka nabízí refinancování až 70 % LTV za minimální úrokovou sazbu. Ušetřit mohou také právnické osoby, výrazně se totiž zlevnily také úvěry pro podnikatele HypoRevit a TopRevit.

Prodloužení výhodné akce

Wüstenrot také prodlužuje svoji nabídku „Hypotéka zdarma nebo za 2 999 Kč".

„Cenu úvěru neurčuje pouze úroková sazba, ale klienti velmi zvažují i výši poplatku za jeho zpracování. Proto jsme se rozhodli dál pokračovat v této akci. Zdarma vyřizujeme hypotéky na vlastní bydlení do 85 procent hodnoty nemovitosti a s fixací úrokové sazby na pět let. U hypoték s dvouletou a tříletou sazbou je poplatek snížen na jednotných 2 999 korun," uvádí generální ředitel Wüstenrot hypoteční banky Pavel Vaněk. 

Jednotný poplatek 2999 korun zaplatí klient také za vyřízení Hypotéky na domácnost, neúčelové Hypotéky na cokoliv a Hypotéky na pronájem. Trvale zdarma je vyřizována Hypotéka Refin.


 

Právě se děje

Další zprávy