FOR ARCH 2012 se soustředí na nízkoenergetické stavby

Andrea Berniová
4. 9. 2012 7:03
Navštivte veletrh v pražských Letňanech od 18. do 22. září
Veletrh najdete na výstavišti PVA Letňany
Veletrh najdete na výstavišti PVA Letňany | Foto: Ondřej Besperát

Přijďte se podívat na nejnavštěvovanější stavební veletrh v České republice, který má zároveň nejdelší tradici. Od 18. do 22. září, tedy od úterý do soboty, můžete v pražských Letňanech navštívit FOR ARCH. Bude pro vás otevřen vždy od 10 do 18 hodin, v sobotu pak jen do 16 hodin.

Půjde už o 23. ročník tohoto mezinárodního stavebního veletrhu. Hlavním tématem letošního veletrhu je nízkoenergetické stavění. Veletrh se tak chce přiblížit současným trendům. V budoucnu totiž bude kladen stále větší důraz na úsporu energií ve stavebnictví.

Materiály, design i ekologie

Jaké obory budou na veletrhu zastoupeny? Najdete tu třeba stavební materiály, design a architektonickou činnost, inženýrské sítě, ekologické stavby, bytové a rodinné domy, ale i chaty. Dále také administrativní budovy, konstrukce staveb, izolační materiály, okna, dveře, podlahy, střechy, nábytek a mnoho dalšího.

Mezi vystavovateli najdete mimo jiné i investory, dodavatele a výrobce, řemeslníky nebo developery. V minulém roce se veletrhu FOR ARCH zúčastnilo celkem 769 vystavovatelů. Veletrh obsáhne všechny oblasti stavebnictví, tedy stavební materiály, stroje, vybavení staveb a stavební konstrukce, ale i stavební řemesla a technologie a také samotnou realizaci staveb a jejich financování.

Nebudou chybět semináře a tiskové konference

Můžete se těšit na praktické ukázky stavebních řemesel a také na odborný doprovodný program, tedy semináře, konference a workshopy.

Semináře či tiskové konference se budou týkat využití solárního tepla v oblasti bydlení, ekologického vytápění domácností, efektivního využití biomasy či energetické náročnosti budov.

 

Právě se děje

Další zprávy