FLOOR EXPO poradí, jaká podlaha je ideální pro váš dům

td
15. 2. 2012 5:38
Marmoleum, linoleum, nebo radši koberec? Zeptejte se odborníků na FLOOR EXPO

S koncem února přichází období pro milovníky kvalitního bydlení. Již 23. února totiž začne hned několik veletrhů, které se věnují otázce vybavení domu.

Jedním z nich je i FLOOR EXPO 2012 - již třetí ročník veletrhu podlah a podlahových krytin. Nabídne nejen odborné rady profesionálů, ale i prezentaci nejnovějších výrobků a doprovodný program v podobě přednášek a poradenství. Výstavní veletrh se uskuteční na pražském výstavišti Holešovice.

Veletrh nadchne amatéry i profesionály

Podlahy tvoří základ každého domu a většinou představují také nemalou investici, právě proto se vyplatí důkladně vybírat, jakou krytinu pro daný interiér zvolíte. Ať už se rozhodnete pro dřevěnou podlahu, dlaždice nebo moderní marmoleum, to vše najdete právě na FLOOR EXPO. Program veletrhu nadchne jak zájemce o nové bydlení, tak i profesionály, mezi hlavní témata totiž patří nejen materiály podlah a péče o ně, ale i stroje a nářadí pro odbornou montáž a pokládku.

Navštivte i souběžné veletrhy o bydlení

FLOOR EXPO 2012 zaujme širokým rozsahem vystavovatelů, kteří návštěvníky seznámí například s podlahami z přírodního kamene nebo korku, ale i doplňky jakými jsou kusové koberce či revoluční výrobky pro čištění podlah. Společně s veletrhem podlah je možné navštívit také souběžně probíhající veletrhy, jakými jsou DŘEVOSTAVBY, MODERNÍ VYTÁPĚNÍ, WINDOOR EXPO, ZAHRADNÍ NÁBYTEK a KRBY A KAMNA. FLOOR EXPO 2012 se bude konat na holešovickém výstavišti od 23. do 26. února 2012.


 

Právě se děje

Další zprávy